Der var fuld valuta til tilskuerne på Granly Speedway Arena, som så en herredyst mellem to stærke mandskaber, da Esbjerg Vikings slog Fjelsted med 45-39. Det betød lige nøjagtigt et bonuspoint oveni hatten og en foreløbig tredjeplads.

Vikingerne har vist sig særdeles blodtørstige på hjemmebane i denne sæson, og den tredje hjemmematch var heller ingen undtagelse, da Fjelsted kom på besøg. Det blev dog aldrig nogen nem opgave, da fynboerne med stærke navne som Anders Thomsen, Frederik Jakobsen og Peter Kildemand aldrig gav sig frivilligt, og det nød de vestjyske speedwayfans godt af. De fik uhørt god ræs og masser af spænding indtil sidste heat, hvor bonuspointet stadig var i spil, og Niels-Kristian Iversen viste endnu engang, at han bare har et eller andet med Granly Speedway Arena.

– Alle kæmper helt til det sidste, og vi bliver bare ved til den bitre ende. Jonas Jeppesen rejser sig efter en forfærdelig start, og vi føler os aldrig slået, selvom de er stærke. Iversen træder i den grad i karakter, men igen er det som hold, at vi præsterer. Vi fighter bare helt vildt, konstaterer holdleder Tom Paarup Madsen, som sammen med tropperne fik underholdt godt og grundigt foran 1.409 begejstrede tilskuere.

– Nu kan vi gå på sommerpause med en god fornemmelse efter tre hjemmesejre i træk, og vi kan tage med os, at vi er ubesejrede på vores egen bane i år. Vi leverer bare noget fantastisk speedway herude, og det er virkeligt helt ekstraordinært godt. Det kan vi også mærke på folk, som får noget med hjem, og det skal vi blive ved med at give dem, så de kommer igen.

Esbjerg Vikings – Fjelsted 45-39

Point for Esbjerg Vikings:

Niels-Kristian Iversen    16
Bjarne Pedersen              10
Jonas Jeppesen                6+2
Luke Becker                     10
Matias Nielsen                  3
Jonas Knudsen                 –

Dagens fighter: Niels-Kristian Iversen

Tilskuere: 1.409