Det har positiv effekt på hele området, når der denne sommer køres FIM Speedway of Nations på Granly Speedway Arena. Med fans fra både ind- og udland medfølger stor international eksponering.

Der er god grund til at glæde sig til sommerens speedway-brag, når FIM Speedway of Nations for første gang skal afvikles i et nyt format med fire VM-løb i træk. Den internationale mediekoncern Discovery står bag, og løbene sendes blandt andet på Eurosport, hvilket i den grad sætter fokus på hele området.

– Det er fantastisk at Esbjerg Motorsport har formået at tiltrække så stort et event til vores destination. At VM i Speedway afholdes i Esbjerg, giver vores destination store muligheder for international eksponering. FIM Speedway of Nations sendes på Eurosport i 52 lande, og når ud til lande, vi ellers aldrig ville have mulighed for at ramme. Udover at selve eventen sendes på Eurosport har destinationen fået mulighed for at lave en kampagne på kanalen og online til en medieværdi af 350.000 Euro, som kun er blevet muligt pga. dette samarbejde. Vi kommer ud på helt nye platforme, nye markeder og nye potentielle gæster, udtaler destinationschef fra Destination Vadehavskysten Hans Peter Folmann.