Det er muligt at købe en pakkeløsning, så du kan få den fulde oplevelse af verdens største speedwaybegivenhed, Speedway of Nations, eller du kan købe til de dage, der bedst passer dig.

Når Granly Speedway Arena i dagene 27.-30. juli danner ramme om Speedway of Nations, bliver det med en arena, der kommer til at noget anderledes ud end til hverdag. En række mobile tribuner opstilles til lejligheden med nummererede siddepladser på bænkerækker, og der bliver også opsat faciliteter til at gøre ståpladser mere tilskuervenlige.

– Vi håber selvfølgelig på en folkefest, og vi har blandt andet haft et stort ønske om at give god mulighed for dem, der gerne ville være på plads til alle fire dage, da det er ret unikt med fire løbsdage lige efter hinanden. Vi har både stå- og siddepladser, som kan købes i pakkeløsninger, men også billetter til de enkelte dage, og vi mærker blandt andet allerede ret stor opmærksomhed fra udlandet. Det er selvfølgelig også en oplagt mulighed for at lave en dejlig sommerferie på den smukke, jyske kyst, hvor du både har Vadehavet og Vesterhavet, men også byer som Ribe og Esbjerg indenfor kort afstand, siger Lars Guldager Dyhr, som også håber på stor opbakning fra de hjemlige tilskuere.

– Forhåbentligt er det bare det første af en lang række internationale løb, og selvom der er rigtigt meget, der skal falde i hak med et så specielt arrangement, der skal afholdes for første gang nogensinde, så får vi på alle måder en masse ud af det. Det er spændende at være en del af, og det glæder mig, at vi får mange henvendelser fra folk, der gerne vil være med til at bidrage. I sidste ende skal det også komme foreningen Esbjerg Motorsport og talentudviklingen til gode, for vores fornemmeste opgave er at fremme sporten. Derfor håber jeg, at ikke bare Sydvestjylland, men hele Speedway-Danmark vil bakke godt op, så vi kan få endnu flere muligheder for at give de danske kørere hjemmebane i store løb.

Her kan du sikre dig billet til sommerens store speedway-oplevelse:

Køb billetter til FIM Speedway of Nations | Billetlugen.dk