Der er dømt topbrag i SpeedwayLigaen, når Esbjerg Vikings tager imod Sønderjylland Elite Speedway, og holdleder Tom Paarup Madsen har givet genvalg til de fem kørere, der triumferede i Slaget om Vestkysten.

Der er speedway-lækkerier til folket, når to af de stærkeste mandskaber i SpeedwayLigaen hamrer sammen i et topbrag, og for holdleder Tom Paarup Madsen er det en match, der burde give masser af underholdning.

– Det bliver en fed opgave mod et hold, der er i toppen af ligaen, og det bliver en god test af vores hold for at se, hvor vi står efter en fin udebanesejr. Det er en god modstander, men vi satser på, at vi kan tage de point, der er på spil her på vores hjemmebane. Vi har en del kørere, der har vist gode takter, men vi har også mere i holdet, og det skal vi forløse. Jeg tror, at det bliver en fed match for publikum, lyder det fra Tom Paarup Madsen, der har valgt de samme fem kørere, som havde godt styr på Region Varde Elitesport i det seneste opgør.

– Vi leverede en stærk indsats, og derfor er det de samme, der er med igen. Zengota kom stærkt ind på holdet, og når nu Matias Nielsen desværre stadig er skadet, så er det oplagt at have ham med igen. Vi har en god stemning i truppen, hvor gutterne er der for hinanden, og det skal vi også have med til sådan et opgør, hvor der skal kæmpes for hvert eneste point.

Esbjerg Vikings – Sønderjylland Elite Speedway onsdag den 29. juni klokken 18.00 på Granly Speedway Arena.

Truppen:

Niels-Kristian Iversen
Jonas Jeppesen
Gregorz Zengota
Emil Breum
Claus Vissing

Holdleder: Tom Paarup Madsen

Køb billet til topbraget her:

Billetter til SpeedwayLigaen i ESBJERG, den 29.06.2022 18:30 | Billetlugen.dk