Australske Jye Etheridge er også en del af truppen i 2021, hvor han er kategoriseret som C-kører.

Når holdleder Tom Paarup Madsen i 2021 igen sender tropperne på medaljejagt, bliver det med et talentfuldt australsk kort i ærmet. Jye Etheridge har således fået genvalg i truppen, og der er forventninger til, at han kan forsætte den fine udvikling, han havde påbegyndt, inden speedwaysporten måtte trykke ufrivilligt på pause mange steder.

– Vi er glade for, at Jye Etheridge vender tilbage, for det er en mand, som vi havde forhåbninger til allerede i 2020, og der er et potentiale, som vi gerne vil være med til fortsat at udvikle. Han har en god personlighed, så han passer bare godt ind i vores trup, og vi ved, at vi får noget godt i ryttergården med ham, fastslår Tom Paarup Madsen, der tror på, at den 25-årige australier kan etablere sig på et højere niveau.

– Det er en sulten kører, som har planer om at køre rigtigt meget i 2021, og derfor tror jeg også, at han kan tage nogle store skridt. Vi får stor konkurrence i truppen, men det er med til at skærpe alle, og det er sådan, vi gerne vil have det. Vi tror på, at vi kan hjælpe ham godt undervejs, så han hjælper os til at lave gode resultater.