I bestræbelserne på at skabe et stærkt mandskab i 1. Division har Esbjerg Motorsport hentet Emil Breum, som indeholder et stort potentiale.

Esbjerg Motorsport har til den kommende sæson hentet Emil Breum, der senest har været en af ligatruppen hos Holsted Tigers, og den tilgang passer glimrende sammen med de seneste nyheder fra klubben, der har samlet et stærkt hold, hvor kørerne også har mulighed for at udfordre om pladsen som D-kører på ligaholdet.

– Emil Breum er endnu et stærkt talent, som er en rigtigt spændende kører, der helt sikkert vil passe rigtigt godt ind på holdet og i klubben generelt. Jeg glæder mig til at se Emil udvikle sig endnu mere i den kommende sæson, hvor jeg tror på, at vi med vores setup kan skubbe på udviklingen. Han har en rigtig god kørestil og bliver uden tvivl en vigtig kører i kampen om topplaceringerne, og vi kan godt tillade os at have høje forventninger til det hold, vi efterhånden har sammensat, fastslår holdleder for Esbjerg Motorsport i 1. Division, Mads Kølbæk.

Den 17-årige speedwaykører bor mellem Vejen og Brørup og er i lære som automekaniker hos LKJ biler i Vejen, og foruden aftalen med Esbjerg Motorsport har Emil Breum også en aftale på plads med Wolfslake i den tyske 2. Bundesliga. Selv ser Emil Breum frem til at tørne ud for sin nye klub, hvor målene er klare.

–  Jeg glæder mig meget til at køre her, og jeg tror på, at vi sammen kan opnå meget. Mine målsætninger for sæsonen 2020 er at lave masser af point i 1. Division, så jeg eventuelt kan få debut på liga’en for vikingerne, en plads i top 5 i DM-finalen for U21, og så vil jeg gerne køre mange løb i udlandet. Det ligner en spændende sæson, konkluderer Emil Breum, der er det tredje navn i rækken på 1. Divisionsholdet, hvor Esben Hjerrild og Emil Grøndal tidligere er blevet præsenteret.