Det lange parløb mellem TS Tech og Esbjerg Vikings fortsætter de kommende to sæsoner.

Speedwaysæsonen er for alvor ved at starte op, og det lokale erhvervsliv viser fortsat stor opbakning til Esbjerg Vikings, inden det i næste uge går løs med årets første hjemmematch på Granly Speedway Arena. Senest har TS Tech underskrevet en ny to-årig aftale som hovedpartner.

– Vi kan se, at tingene peger fremad for Esbjerg Vikings, og vi tror på, at der kommer til at ske mange interessante ting i klubben i de kommende år. Derfor vil vi også gerne fortsat være en del af det stærke fællesskab, der er omkring holdet, og så håber vi selvfølgelig også, at igen kan levere gode resultater. Vi møder mange gode forretningsforbindelser i Centex Loungen, og nu glæder vi os bare til, at vi igen kan få lov at komme til speedway på et tidspunkt, siger Thomas Sandholdt, Sales & Business Development Director hos TS Tech, og den nye aftale vækker naturligvis også glæde hos Esbjerg Vikings.

– Det er endnu en stærk og loyal partner, der har valgt at forpligte sig til fremtiden sammen med os, og det giver os hele tiden mulighed for at holde fast i kursen. Vi tror på, at vi kan blive ved med at udvikle sportsligt, men også kommercielt, hvor vi med et solidt fundament kan bygge flere nye tiltag på, og her er en virksomhed som TS Tech en meget væsentlig medspiller. Vi takker for opbakningen, og vi glæder os over, at vi mærker stor velvilje, selvom vi stadig står i en situation, hvor vi har en del begrænsninger i forhold til vores arrangementer, lyder det fra direktør i Esbjerg Vikings, Lars Guldager Dyhr.