Den nye sæson nærmer sig med hastige skridt, og en af de bedste forårsbebudere er den første træning på Granly Speedway Arena. Det sker den 17. marts under særlige Corona-vilkår.

Mens solen får lidt mere fat, og der igen snart skal køres om point, er det også et naturligt tidspunkt at starte speedwaytræningen på. Det sker den 17. marts klokken 17.00-20.00 på Granly Speedway Arena, hvor pladserne i første omgang er reserveret til klubbens egne kørere.

Der vil dog efterfølgende blive rig mulighed for andre kørere, da der hen over foråret er planlagt træning hver onsdag og lørdag samt flere fredage.

Træningen vil naturligvis foregå efter de til enhver tid gældende Corona-restriktioner, hvor afstand, afspritning og andre tiltag vil gøre sig gældende, og her vil Esbjerg Motorsport løbende opdatere omkring reglerne, der kan forventes at blive tilpasset fra relevante myndigheder. Det er på nuværende tidspunkt ikke tilladt for tilskuere at overvære træningen.

Kørere, mekanikere og andre har pligt til at følge anvisningerne, og ansvarlige ledere fra Esbjerg Motorsport vil sørge for information og hjælp til dette.

– Vi vil hele tiden informere om, hvordan tingene skal forløbe, men vi efterhånden en del erfaring i forhold til at håndtere tingene på en sikker og ansvarlig måde, og jeg glæder mig til, at vi igen kan byde kørerne velkommen på Granly Speedway Arena. Vi kommer blandt andet til at opdele træningen i flere perioder, så vi undgår at have for mange deltagende på samme tid, men det giver til gengæld også mulighed for mere intensiv træning. Jeg er sikker på, at vi kan skabe kvalitet i træningen, mens vi efterlever de gældende restriktioner, og så er Granly Speedway Arena bare traditionelt en bane, der god fra starten af året. Vi glæder os til at se så mange som muligt, og vi holder en tæt dialog omkring tingene, så vi får alt til at fungere, siger bestyrelsesformand i Esbjerg Motorsport, Mads Kølbæk.

Gældende regler for træning på Granly Speedway Arena og mere information generelt bliver løbende slået op på Granly Speedway Arenas side på Facebook.