Esbjerg Vikings tabte bundbraget i Brovst, hvor Nordjysk Elite Speedway snuppede en sejr på 44-40 i sidste heat.

Det blev en helt og aldeles ærgerlig sæson på resultatsiden for Esbjerg Vikings, da holdet også tabte den sidste ligamatch, og holdleder Tom Paarup Madsen var da heller ikke tilfreds efterfølgende.

– Det er klart, at det ikke er i nærheden af at være godt nok, og vi kommer bare aldrig til at få tingene til at spille på samme tid. Vi mangler noget fra vores A-kører i dag, og det er lidt fortællingen om den her sæson. Vi har været hårdt ramt af skader, Corona, restriktioner fra Polen og så videre, men vi har heller ikke været gode nok i afgørende situationer. De tre sidste matcher er vi godt med til det sidste, men vi formår ikke at trække det sidste ud af holdet, så det giver point, og det er vi selvfølgelig langtfra tilfredse med, siger Tom Paarup Madsen, der spår flere ændringer til den kommende sæson.

– Vi kigger allerede på, hvordan det her skal ændres, for vi vil meget mere, og der kommer til at ske ting og sager. Vi ved allerede, at Bjarne Pedersen stopper, så der skal tilføres noget, og vi ved allerede, at Jonas Jeppesen kommer tilbage, men nu ser vi på, hvad der ellers skal ske. Vi har brugt tid og kræfter på at udvikle unge kørere, som vi også vil fortsætte med at gøre, fordi vi har en langsigtet plan, og hvis jeg skal finde noget positivt i dag, så er det, at Esbjern Hjerrild får en rigtig fin debut, hvor han kører ud og viser noget vildskab. Det var et godt tidspunkt at få ham på banen, og sammen med Emil Breum og Matias Nielsen har vi nogle spændende unge talenter, som vi gerne vil bringe så meget i spil som muligt fremover.

Nordjysk Elite Speedway – Esbjerg Vikings 44-40

Point for Esbjerg Vikings:

Niels-Kristian Iversen 8+2
Bjarne Pedersen           10
Matias Nielsen              10
Kevin Wölbert              9+2
Esben Hjerrild             3+1