Slaget om Vestkysten blev en tæt affære, hvor gæsterne desværre trak det længste strå med en sejr på 40-44. Matias Nielsen og Niels-Kristian Iversen satte ellers flittigt point på tavlen for vikingerne.

Det blev lige så tæt som forudsagt, da Esbjerg Vikings tog imod Region Varde i det efterhånden berømte Slaget om Vestkysten, og denne gang var gæsterne, der løb med sejren. Det skete med cifrene 40-44 på Granly Speedway Arena, og det ærgrede naturligvis holdleder Tom Paarup Madsen efter en match, der kunne være gået til begge sider.

– Jeg står da med en ærgerlig fornemmelse bagefter, for vi havde bestemt mulighederne, og det er små ting, der afgører det på dagen. Vi kan se, at vores B-kørere ikke rammer niveauet, for både Matias Nielsen og Niels-Kristian Iversen laver mange point, og Kasper Andersen gør det fornuftigt. Der har vi stadig en opgave, men der var alligevel et andet skær over tingene i dag, hvor vi hele tiden er en del af matchen, forklarer Tom Paarup Madsen, som tror på, at der er bedre tider på vej.

– Ligaen er tæt, og vi har stadig mulighed for at køre os med, når tingene skal afgøres, men det kræver selvfølgelig, at vi begynder at sætte point på kontoen. Jeg ser løbende forbedringer, og drengene er til stede i hvert heat. Det skal vi tage med til næste gang, og så kæmper vi videre med alt, hvad vi har.

Esbjerg Vikings – Region Varde 40-44

Point for Esbjerg Vikings:

Niels-Kristian Iversen 15
Kacper Gomolski           4+1
Bjarne Pedersen            6+1
Kasper Andersen           3+2
Matias Nielsen            12