Når Esbjerg Vikings tager imod Sønderjylland Elite Speedway i årets første hjemmematch på Granly Speedway Arena er det desværre uden tilskuere, men til gengæld er Niels-Kristian Iversen tilbage efter skade.

Det kunne ligne en festdag, når Esbjerg Vikings på onsdag tager imod Sønderjylland Elite Speedway, der kommer som et spændende nyt bekendtskab i Metal Speedway League, men det er for øjeblikket ikke muligt at invitere gæster til gildet. Restriktionerne tillader ikke tilskuere, men holdleder Tom Paarup Madsen håber alligevel på en positiv effekt fra hjemmebanen.

– Vi er hjemme i vante rammer, og selvom det havde været helt fantastisk, hvis vi kunne have tilskuere inde, som ville give et ekstra boost, så går vi alligevel efter at rejse os. Vi har Niels-Kristian Iversen tilbage på holdet, og det er selvfølgelig en klar forstærkning, så vi er glade for, at han har arbejdet så hårdt for at blive skaden kvit, siger Tom Paarup Madsen, der forventer en bedre indsats end i sæsonpremieren.

– Vi tror også på, at der er mere i flere af gutterne, som ikke havde en speciel god dag i Holsted, men der holder vi også fast i vores måde at gøre tingene på. Da vi kørte sidst, kunne vi se, at det gav pote sidst på sæsonen, men det er klart, at vi også stiller krav til kørerne. Vi skal bygge det godt op, og det må gerne starte allerede på onsdag hjemme på Granly Speedway Arena.

Esbjerg Vikings – Sønderjylland Elite Speedway på Granly Speedway Arena den 28. april klokken 18.30.

Truppen:

1. Niels-Kristian Iversen
2. Bjarne Pedersen (Kaptajn)
3. Sam Masters
4. Jye Etheridge
5. Matias Nielsen