Efter storsejren i første runde af SpeedwayLigaen venter nu en hård opgave på udebane mod Grindsted, men holdleder Tom Paarup Madsen har tro på, at vikingerne kan give værterne kamp til stregen. Det kommer til at ske med en uændret trup fra seneste match.

Esbjerg Vikings kom stærkt fra land med en flot sejr i første runde over Nordjysk Elite Speedway, og nu venter en duel mod lokalrivalerne fra Grindsted. Den glæder holdleder Tom Paarup Madsen sig voldsomt til, selvom det langtfra ligner en let opgave.

– Vi har selvfølgelig fået et godt skud selvtillid efter den første match, hvor gutterne var overbevisende, men vi er også klar over, at der bliver stillet helt andre krav til os i Grindsted. Det er en bane, der er markant anderledes end vores, og det skal vi indstille os på. Vi har tidligere lavet resultater deroppe, så vi satser da på, at vi igen kan få lov at bestemme lidt over Tingvejen, lyder det med et smil fra Tom Paarup Madsen med tydelig reference med til, at de to klubber ofte har kaldt de indbyrdes møder for Slaget om Tingvejen, der næsten er direkte forbindelse mellem de to holds baner. For at få et resultatet med sydpå igen, så vil Tom Paarup Madsen se de samme takter, som var så tydelige i første runde.

– Der bliver leveret hele vejen rundt sidste gang, og vi giver hinanden den opbakning, som vi godt kan lide at se i ryttergården. Det er der, vi skal være, og det gælder for alle mand i truppen. Vi gør tingene på en bestemt måde, og det kan alle forholde sig til. Nu møder vi en modstander, som garanteret tørster efter at komme på tavlen, og jeg ser dem som en stærk konkurrent, særligt på deres hjemmebane. Derfor skal vi op på dupperne, men hvis vi tager noget med derfra, så har vi skabt en rigtig flot sæsonstart. Derfor håber jeg også, at vi leverer et brag foran rigtigt mange tilskuere, når Grindsted inviterer til ræs med gratis adgang. Jeg håber, at vi også får mange af vores fans at se, så drengene kan mærke opbakningen.

Grindsted Speedway – Esbjerg Vikings onsdag den 27. april klokken 18.00.

Esbjerg Vikings stiller med følgende hold:

1. Niels-Kristian Iversen (Kaptajn)
2. Matias Nielsen
3. Jonas Jeppesen (Vicekaptajn)
4. Esben Hjerrild
5. Emil Breum

Holdleder: Tom Paarup Madsen