De to  sidste runder af grundserien byder en række spændende opgør mellem top 4-klubberne, og Esbjerg Vikings starter på udebane mod Slangerup. Her bringer holdleder Tom Paarup Madsen en ny mand i spil til en match, hvor vikingerne kan sikre sig en direkte plads i finalen.

Det ligner en vanvittig spændende afslutning på grundserien, når vikingerne brager sammen med først Slangerup og siden Holsted, mens kun et point på forhånd skiller de tre hold, der er placeret som nummer to, tre og fire. Muligheden for at køre sig direkte i finalen er i den grad til stede for Esbjerg Vikings, men intet er givet, når tingene skal afgøres mod de andre tophold.

– Det er ikke vind eller forsvind, men det er klart, at vi skal ikke køre tomhændede hjem fra Slangerup. Vi har givet os selv et fornuftigt afsæt i forhold til bonuspointet med sejren på hjemmebane, men ambitionen er da, at vi gerne vil lave et resultat derovre, så vi kan øge chancen for at komme direkte i finalen. Tingene kan falde ud på så mange måder i de sidste to runder, men vi vil da gerne styre det lidt, og det vil vi gøre alt for. Vi møder et stærkt hjemmehold i Slangerup, så det bliver ikke nemt, men vi har før hentet resultater derovre, fastslår Tom Paarup Madsen, der har en ny mand med på holdet.

– Vi har haft en aftale med Kamil Brozozowski et stykke tid, hvor vi har ønsket at bruge ham, men han har været forhindret af polske mesterskaber. Han er foran en del af de danske kørere på ranglisterne i Polen, og han viser god form for tiden, så vi tror på, at han kan forstærke os. Det er et træk, der skal gøre hele holdet bedre, og vi glæder os til at se ham. Det giver os desuden en ekstra mulighed til resten af sæsonen, hvor tingene kan blive uhyre spændende.

Slangerup Speedway Klub – Esbjerg Vikings onsdag den 7. august klokken 18.30 på Slangerup Speedway Center.

Esbjerg Vikings:

Niels-Kristian Iversen
Kamil Brozozowski
Jonas Jeppesen
Bjarne Pedersen
Matias Nielsen
Jonas Knudsen

Holdleder: Tom Paarup Madsen
Ass. holdleder: Johannes Kikkenborg