Både den nye kaptajn, Niels-Kristian Iversen, og vicekaptajn Jonas Jeppesen er lokale, og de glæder sig til at være ny duo af kaptajner for Esbjerg Vikings.

Den ene er fra Østerbyen, og den anden kommer fra Bramming, Fælles for Niels-Kristian Iversen og Jonas Jeppesen er, at de begge er udset til nøgleroller hos Esbjerg Vikings i denne sæson, hvor de er udnævnt som henholdsvis kaptajn og vicekaptajn.

– Det er da en ære, og jeg har jo prøvet det før, blandt andet på det danske landshold. Nu glæder jeg mig til at føre vikingerne an på min vestjyske hjemmebane, og vi har jo et ungt hold, så jeg skal selvfølgelig bidrage med noget rutine. Vi ved, at vi kun vinder, hvis vi står sammen, og det er den følelse, vi har som hold. Jeg tror virkeligt på, at vi kan udvikle os meget som team, og jeg vil gøre alt for, at vi som hold kommer tilbage, hvor vi hører til. Både formen og det mentale overskud er på plads, så det kribler i fingrene for at give den gas på Granly Speedway Arena igen, fastslår kaptajn Niels-Kristian Iversen, der kommer til at få god opbakning fra den nyudnævnte vicekaptajn, Jonas Jeppesen.

– Jeg ser virkeligt frem til at være tilbage, og jeg er stolt over, at jeg i så ung en alder får det her ansvar. Det skal jeg fortsat gøre mig fortjent til, men jeg tror også på, at jeg kan være med til løfte opgaven, så vi får en god sæson. Vi har nogle virkeligt talentfulde unge gutter, og så har vi en række stærke udlændinge i truppen også, så det ser lovende ud. Det er fedt at være en del af Esbjerg Vikings, for udviklingen går stærkt i klubben, og jeg håber på, at vi kan holde sammen på den her gruppe, for vi har en god holdånd, og så er vi gode til at udfordre hinanden på samme tid. Der er et stort potentiale, og det vil jeg meget gerne være med til at forløse, siger Jonas Jeppesen, der tager fat på sin anden sæson hos Esbjerg Vikings, mens Niels-Kristian Iversen de seneste ti sæsoner har været fast inventar hos vikingerne.