Opgøret mod Slangerup på Granly Speedway Arena er sidste gang, Bjarne Pedersen kører en dansk ligamatch på hjemmebane, og han kan se, at karrierestoppet begynder at nærme sig.

Der er masser af løb i kalenderen for Bjarne Pedersen i disse uger, og han nyder den travle periode i fulde drag, fordi han ved, at det snart er tid til karrierens sidste heat. Faktisk er matchen mod Slangerup den sidste ligamatch på hjemmebane for en mand, der har været med til at tegne dansk speedway i årtier.

– Det er da vemodigt, for jeg har haft et par fantastiske sæsoner her i Esbjerg, og jeg har får da nok en lille klump i halsen før og efter. Når vi først er i gang på banen, så er der kun en ting, der tæller, og det er en sejr, for det fortjener både holdet og alle dem, der følger os udenfor banen. Det er en hård og lidt speciel sæson, hvor alting bare er lidt anderledes, men vi håber på at slutte godt af, og så håber jeg, at klubben kommer stærkt tilbage næste år. Der er gang i så mange gode ting, så de er godt rustet til fremtiden, når tingene er lidt mere normaliserede, siger Bjarne Pedersen, som går efter at slutte af med maner.

– Vi skal have sat nogle point på kontoen, og særligt når vi nu igen kan have tilskuere på Granly Speedway Arena. Dem har vi savnet helt vildt, og jeg tror også, at det kommer til at give os alle sammen lidt ekstra. Vi har fået et par stærke kørere tilbage efter langvarige skader, og nu har de fået et par løb mere under vesten, så jeg tror også på det. Jeg vil også vise, at jeg ikke er stoppet endnu, så vi kommer toptændte, lyder det med et stort smil fra Bjarne Pedersen, der tager endeligt afsked med det danske speedwaypublikum den 24. september, hvor afskedsløbet Final Lap kører på Granly Speedway Arena.

Du kan købe billetter til både den sidste ligamatch med Bjarne Pedersen og Final Lap på ticketmaster.dk