Theo Pijper er navnet på Esbjerg Vikings nye C-kører, og det er en kører, som kommer med stor erfaring fra blandt andet de engelske baner.

Esbjerg Vikings har fået endnu en kører på plads til den kommende sæson, hvor 38-årige Theo Pijper er nyeste mand til at trække i vikingernes kørevest. Hollænderen har i en årrække gjort sig på de engelske baner, og det er da også en mand, som holdleder Tom Paarup Madsen er ganske tryg ved at slippe løs på de danske baner. Han skal kæmpe med Kenneth Kruse Hansen om pladsen om C-kører, og det har derfor været vigtigt, at det er en kører, som kan gå direkte ind på holdet og yde en stabil indsats.

– Theo Pijper er et rutineret kort, som jeg selv har kørt på hold med og kendt i mange år. Han har haft en lang karriere i England, så det er en mand, der kommer med en masse erfaring og rutine. En mand, der kan gå ind og levere hver gang, vi har brug for ham, og det har været vigtigt, når vi er så stærkt besat på C-pladen i forvejen. Han er klar til at tage over for Kenneth Kruse Hansen, når det bliver nødvendigt, og der har vi primært kigget efter en kører med erfaring, fastslår Tom Paarup Madsen, som kommer til at råde over en kører, der også deltager i VM på langbane. Tilskuerne på Granly Speedway Arena kan se frem til en dedikeret hollænder, der er klar til at gribe chancen, og Theo Pijper glæder sig til at bevise sit værd.

– Jeg ser meget frem til at køre for Esbjerg Vikings i 2019. Jeg har ikke kørt meget i Danmark, og jeg ser meget frem til den her udfordring. Jeg giver mig altid 100 procent, når jeg er på cyklen, og jeg håber at lave så mange point som muligt. Jeg har desuden hørt gode ting om klubben, så jeg ser frem til at være en del af den, og jeg håber, at vi får en succesfuld sæson i 2019, slutter den rutinerede hollandske kører.