Det lignede på forhånd en svær udematch mod Holsted Tigers, og Esbjerg Vikings kom aldrig til fadet i et nederlag på 49-37.

Sæsonens anden match var endnu en hård opgave på udebane, hvor Holsted Tigers viste tænder fra start i et opgør, som Esbjerg Vikings aldrig for alvor kom ind i. Hjemmeholdet med en ustyrlig Rasmus Jensen var i teten hele opgøret, men vikingernes debuterende kører, Kenneth Kruse Hansen, måtte udgå efter et styrt, og det var blandt andet med til at gøre forskellen på de to hold. Derfor er der ikke noget at sige til, at holdleder Tom Paarup Madsen glæder sig til at åbne ballet hjemme på Granly Speedway Arena i den kommende uge.

– Nu har vi overstået de to hårdeste udematcher, og jeg tror helt generelt, at alle hold får det meget svært på udebane. Vi var ikke gode nok i dag, og jeg ærgrer mig over, at vi ikke viser mere, men vi har også brugt de her to matcher til at se nogle ting an, og vi har brugt dem til at se, hvordan kørerne fungerer sammen. Det tager vi med videre, når vi skal finde ud af, hvem vi skal have med næste gang, og der kommer vi til at ryste posen. Vi skal vise, at vi er meget stærkere på hjemmebane, fastslår Tom Paarup Madsen, der kunne se Niels-Kristian Iversen blive topscorer i matchen med 19 point.

Holsted Tigers – Esbjerg Vikings 49-37

Point for Esbjerg Vikings:

Niels-Kristian Iversen  19
Luke Becker                     8
Bjarne Pedersen              9+1
Kenneth Kruse Hansen 0
Mathias Nielsen              1
Jannik Sørensen             0