Tom Paarup Madsen får et velkendt ansigt ved sin side i ryttergården, hvor Johannes Kikkenborg i den kommende sæson er assisterede holdleder.

Årets første hjemmematch på Granly Speedway Arena mod Region Varde den 15. maj nærmer sig, og inden da går det løs på udebane i to lokalopgør mod både Region Varde og Holsted. Der venter med andre ord hård modstand fra start i Metal Speedway League, men Esbjerg Vikings har forberedt sig godt til den nye sæson, og det er blandt andet sket ved at hente Johannes Kikkenborg ind som assisterende holdleder, hvor han er udset til en stor rolle på holdet omkring holdet.

– Johannes har prøvet nogle ting i sin egen karriere som kører, som han kan tage med i ryttergården, og så er han bare en god mand i forhold til specielt de unge kørere. Han kan hjælpe dem meget, og så har han hænderne skruet godt på og har stor teknisk forståelse, så på det område kommer vi også til at trække på ham. Vi fungerer desuden rigtigt godt sammen som personer, så jeg glæder mig til samarbejdet, lyder det fra holdleder Tom Paarup Madsen, som får en ambitiøs mand ved sin side.

– Det bliver en spændende sæson, og jeg glæder mig til at prøve kræfter med den her del af speedway, hvor jeg tidligere har været med som kører. Nu er det min rolle at hjælpe de unge kørere, så de kan få noget metal om halsen, og det er jo også klubbens målsætning. Jeg går godt i spænd med Tom, så jeg tror på, at vi får et stærkt samarbejde, slutter Johannes Kikkenborg, som allerede har taget fat på arbejdet som assisterende holdleder for Esbjerg Vikings.