Esbjerg Vikings får endnu en lokal kører i truppen, da Kasper Andersen de næste to sæsoner skal optræde på Granly Speedway Arena.

Med kørere som Niels-Kristian Iversen og Jonas Jeppesen på holdet, er der i forvejen pænt med lokale kørere på holdet hos sølvvinderne fra Esbjerg Vikings, og nu får de selskab af Bramming-drengen Kasper Andersen, som efter to sæsoner hos andre klubber er tilbage hos Esbjerg Vikings. Han har fået en to-årig kontrakt, hvor han til sæsonen 2020 er kategoriseret som C-kører, og holdleder Tom Paarup Madsen ser frem til igen at få den 21-årige under vingerne.

– Kasper Andersen er en talentfuld, ung kører, som vi ser frem til at få tilbage til klubben, og det er altid dejligt, når vi kan knytte de lokale drenge til os. De sidste par sæsoner har han ikke levet op til det potentiale, som vi ved han har, men vi tror på, at vi kan forløse det sammen, fordi vi tidligere har set, hvad han kan levere på Granly Speedway Arena. Nogle gange er det meget sundt at komme ud og få lidt erfaringer, og vi har snakket meget med Kasper om, hvad der skal til. Vi har lavet en aftale på to år, fordi vi har tålmodighed med ham, og det handler om at bygge tingene rigtigt op, mens han selvfølgelig skal konkurrere om en plads på holdet. Vi vil altid have hård konkurrence om pladserne, men det skal kørerne bruge til at skærpe sig selv, forklarer Tom Paarup Madsen, der i forvejen har C-kører Jye Etherigde i truppen.

For Kasper Andersen, der er født og opvokset i Bramming, betyder det meget, at han nu er tilbage, hvor han slog igennem som stortalent.

– Det er rart at komme tilbage til et sted, hvor jeg føler, at jeg hører hjemme, og her har jeg nogle trygge rammer. Her er folk, som jeg ved, at jeg arbejder godt sammen med, og jeg er meget glad for den her aftale. Hvis der er nogen, der kan få mig til at køre stærkt, så er det Tom Paarup Madsen, og det er det, jeg har brug for i min karriere. Jeg har egentlig altid frygtet aftaler på flere år, men det føles bare rigtigt, og det giver en form for tryghed, at jeg ikke bare kun får en enkelt chance i et enkelt løb. Derfor er det meget rart at vide, at jeg skal være hos Esbjerg Vikings de næste to år, siger Kasper Andersen, der senest har kørt for Grindsted Speedway Klub.