Matchsponsor Stålspecialisten pegede på Bjarne Pedersen som dagens bedste viking, da Slangerup blev sendt hjem med et nederlag på 10 point.

Han skulle lige bruge nogle heats på helt at ramme topformen, men Bjarne Pedersen sluttede i fornem stil i hjemmematchen mod Slangerup, der kunne se et solidt forspring blive ædt op af kamplystne vikinger. Det togt førte kaptajnen an på, og matchsponsor Stålspecialisten var ikke i tvivl om, hvilken rolle han spillede i den indædte fight. Bjarne Pedersen var selv hurtig til at dele roserne med resten af tropperne i ryttergården.

– Det er lidt en livline i forhold til andenpladsen, at vi vinder i dag, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at snuppe den, og det er virkeligt positivt, at vi er i stand til det. Der er et sammenhold i ryttergården, som begynder at forme sig som noget helt unikt, og det kan man se i dag. Vi er bagud med seks point, men får det vendt sammen, og vi ender med at vinde med 10. Det er en holdindsats, og det kan vi være stolte af, konkluderede Bjarne Pedersen, som også kunne var meget tilfreds med, at han selv fandt farten undervejs.

– Jeg er superglad for, at jeg henter betalt ni (8+1 point red.) i de tre sidste heats, og det hjalp at skifte cykel. Det viste mig heldigvis, at det ikke var helt galt med manden på den, og det giver lidt ro i sindet, lød det med en grin fra kaptajnen, som kan se frem til at fighte videre på Granly Speedway Arena allerede i næste uge, hvor Fjelsted er modstanderen.

Køb billetter til matchen Esbjerg Vikings – Fjelsted her:

https://www.ticketmaster.dk/event/metal-speedway-league-esbjerg-vikings-team-fjelsted-billetter/461329