Årets første Grand Prix er på trapperne, og Niels-Kristian Iversen glæder sig til at være tilbage i verdens skrappeste felt.

Han har haft en hård sæson med flere skader, men Niels-Kristian Iversen er klar til at skyde gang i Grand prix-serien, der starter med to afdelinger i den kommende weekend.

– Jeg har fået trænet i nogle korte intervaller her lige op til, og det er faktisk gået fornuftigt, selvom jeg da mærker lidt til hånden. Nu bliver det fedt at komme i gang igen, og det ser jeg virkeligt frem til efter den her sæson indtil nu, fastslår Niels-Kristian Iversen, som udover de to GP-løb også kan se frem til et polsk ligaløb i weekenden, og dermed en travl weekend.

– Jeg kan godt lide at køre meget, og det bliver spændende at se, hvor de forskellige står. Der er mange kørere, der er meget lige, og når vi kører sådan en komprimeret sæson, så sker der meget på kort tid. Nu kommer jeg for alvor i gang, og så kan det da godt være, at jeg ikke lige skal ud og spille tennis på mandag med den her hånd, lyder det med et grin fra A-køreren fra Esbjerg Vikings.