Der er dømt Grand Prix-weekend, og for Esbjerg Vikings’ Niels-Kristian Iversen vedkommende sker det på den polske hjemmebane i Gorzow.

Det er tid til sæsonens anden Grand Prix-weekend, og her har fans af Esbjerg Vikings fornøjelsen af at følge Niels-Kristian Iversen, der netop har forlænget kontrakten med de forsvarende sølvvindere. Efter den seneste afdeling og en plads i semifinalen går vestjyden også ind på sin polske hjemmebane med en god fornemmelse.

– Det er bare at bygge videre på sidste gang, og mit vindue til Grand Prix står pivåbent. Der venter en ny stor weekend, hvor det er med at tage chancen, og jeg glæder mig da til det, siger Niels-Kristian Iversen, der satser på, at hjemmebanen giver lidt ekstra, selvom han på grund af skader ikke har kørt meget på den i år.

– Jeg har da lidt sommerfugle i maven, men jeg føler mig nu meget godt tilpas. Jeg har sådan set ikke kørt løb på banen i år udover det, hvor jeg brækker hånden, så på den måde har jeg ikke de store fordele, men det er stadig min hjemmebane og et sted, som jeg kender rigtigt godt, og det burde give et par procenter, når vi holder derinde, siger Niels-Kristian Iversen, der både fredag og lørdag aften har mulighed for at avancere fra den nuværende niendeplads i den samlede stilling.