Det var ikke til at komme udenom Niels-Kristian Iversen, da Esbjerg Kommunes Idrætspris skulle uddeles efter en sæson, hvor han på Granly Speedway Arena hentede sin syvende DM-titel i træk.

De nominerede til Esbjerg Kommunes Idrætspris talte stærke konkurrenter som Estevana Polman fra Team Esbjerg og EfB’s Superligahold, men i sidste ende var det A-kører for Esbjerg Vikings, Niels-Kristian Iversen, der løb med den flotte hæder som blev overrakt af borgmester Jesper Frost Rasmussen og Thor Dresler, der som assistenttræner for Esbjerg Energy repræsenterede sidste års vinder.

Det var anden gang, at Niels-Kristian Iversen fik sit navn på pokalen, men stoltheden var bestemt ikke mindre denne gang, hvor han blandt andet blev hædret for sit syvende danske mesterskab i træk og kvalifikation til Grand Prix-serien.

– Det er en stor ære, og det betyder meget for mig som Esbjerg-dreng på en aften, hvor jeg kunne have mine forældre med. Der er så mange dygtige udøvere her i kommunen, og det kunne vi også se med alle de mestre, der var på scenen. For mig er det ikke mindre stort her anden gang, og det viser mig, at mit arbejde stadigt bliver bemærket, og det er et skulderklap, som luner. Det giver mig motivation til at arbejde endnu hårdere med tingene, og jeg glæder mig til, at vi igen skal køre på Granly Speedway Arena. Der sker mange spændende ting i klubben, og når man kommer fra byen, så er det fedt at have sådan en hjemmebane. Jeg håber på, at vi giver vores fans og de frivillige, som slider for at have en flot bane klar, en god sæson, og jeg håber, at rigtigt mange vil bakke op om os, lød det fra Niels-Kristian Iversen efter prisoverrækkelsen.