17-årige Esben Hjerrild skal i den kommende sæson være en del af holdet for Esbjerg Motorsport i 1. Division, hvor den talentfulde kører skal fortsætte sin gode udvikling,

Esbjerg Motorsport har endnu en brik på plads til det mandskab, der forhåbentligt kan blande sig i toppen af 1. Division, og det er et ungt og spændende talent i skikkelse af Esben Hjerrild, som er udset til at spille en meget større rolle.

– Det er fremtidens mand, vi har sikret os her, og  jeg er rigtigt glad for, at Esben har valgt at køre i Esbjerg igen i år. Sidste sæson var han udlånt til Fjeldsted, hvor han gjorde en fin figur, især havde han en meget stærk afslutning på sæsonen, så der er virkelig noget og bygge videre på i 2020. Esben er en seriøs fyr, altid i god form og selvom det kun er hans andet år på 500cc, spiller hans grej og team 100 procent. Jeg forventer meget af Esben Hjerrild til den nye sæson, hvor vi skal bygge mere på, fastslår holdleder for Esbjerg Motorsport i 1. Division, Mads Kølbæk, som dermed får mulighed for at arbejde videre med et lokalt talent, som befinder sig godt i klubben .

– Jeg glæder mig utrolig meget til samarbejdet med Esbjerg Motorsport. Det er en klub, som jeg forventer kan hjælpe mig til at fortsætte den gode udvikling, jeg har vist indtil nu. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i klubben, og jeg har et godt forhold til folkene i og omkring klubben. Det er som Esbjerg-dreng vigtigt for mig at køre for den lokale klub, og jeg ved også at det har stor betydning for mine lokale sponsorer. Mine ambitioner for sæsonen 2020 er at kunne præstere et konstant højt niveau i 1. division, og dermed også kunne konkurrere om pladsen som D-kører på Esbjergs superliga hold, fastslår Esben Hjerrild, der kan se frem til fortsat at have hjemmebane på Granly Speedway Arena.