Efter gode præstationer i 1. Division og i U21-semifinalen venter der en større udfordring for Emil Breum i DM-semifinalen, og det unge talent vil suge læring til sig.

I den forgangne weekend hentede Emil Breum 14 ud af 15 point i 1. Division, og i gårsdagens U21-semifinale snuppede han en andenplads efter holdkammeraten Esbjen Hjerrild. Formen er med andre ord glimrende, inden han i aften tørner ud til DM-semifinale på hjemmebanen Granly Speedway Arena, men han er også klar over, at det er en helt anden udfordring, der venter.

– Jeg vil da prøve og se, om ikke jeg kan lave lidt point, for det ville være fedt, men ellers skal jeg bare suge til mig. Nu kan jeg måle mig mod dygtige kørere, og så kan jeg se, hvad der skal til for at være med. Det skal nok blive godt, og jeg glæder mig til det, siger Emil Breum, der får selskab af flere klubkammerater i skikkelse af Jonas Jeppesen, Kasper Andersen og Emil Grøndal, der skal forsøge at komme igennem nåleøjet til finalen, hvor Esbjerg Vikings allerede har Niels-Kristian Iversen og Bjarne Pedersen med i det gode selskab. De dueller glæder Emil Breum sig også til.

– Når vi holder derinde ved snoren, så giver vi ikke noget, og selvom vi har det godt sammen til dagligt, så er jeg ikke venner med nogen af dem, når vi kører, lyder det med et stort grin fra Emil Breum