Esbjerg Motorsport kan sikre sig finalen i 1. Division med en sejr hjemme på Granly Speedway Arena, så der er ekstra meget på spil i den kommende match.

Der er god grund til at slå vejen forbi Granly Speedway Arena denne lørdag, hvor Esbjerg Motorsport kan nå en foreløbig milepæl i denne sæson. Holdet kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundserien, hvilket igen sikrer, at finalen skal køres på hjemmebane, og det er holdleder Mads Kølbæk selvfølgelig meget interesseret i.

– Det har da været et mål hele sæsonen, og nu er vi tæt på at sikre os en fed finale på Granly Speedway Arena, så det gælder om at slå det sidste søm i nu. Vi stiller et godt hold med stærke kørere, der har bevist sig selv over den her sæson, og vi har tidligere vist os stærke på egen bane, så nu er det med at holde niveauet det sidste stykke af vejen, siger Mads Kølbæk, som kan se flere hold byde ind på de sidste finalepladser.

– 1. Division har været meget stærk i år, og der er rift om de sidste pladser, så vi får ikke noget foræret. Fjelsted kommer blandt andet med A-kører Peter Kildemand, og både Holsted og Slangerup er ogå i spil til finalen, så der bliver drøn på. Vi er stadig favoritter, men det skal vi også levere på, og jeg tror på, at det bliver en seværdig og spændende match, hvor vi forhåbentligt kan sikre os. at der skal køres finale på Granly Speedway Arena.

Esbjerg Motorsport møder Holsted, Fjelsted og Slangerup på Granly Speedway Arena lørdag den 4. september. Første heat køres klokken 10.00.

Holdet:

Bjarne Pedersen
Emil Breum
Esben Hjerrild
Andreas Kaag Jensen