VIP-gæsterne kan se frem til en helt særlig oplevelse til FIM Speedway of Nations på Granly Speedway Arena. Ryttergården omdannes til et stort VIP-område.

Det er i forvejen en speciel begivenhed, når FIM Speedway of Nations (SON) finder sted på Granly Speedway Arena i dagene 27.-30. juli. Med fire løbsdage i træk med en lang række af verdens bedste kørere er der tale om verdens største speedwaybegivenhed, og det ligner på forhånd en stor oplevelse. Med en række tiltag for de formodentligt mange tilskuere skal der være speedway-fest, og det gælder også i VIP-området, der får et særligt skær over sig.

– Discovery kommer et stort og meget professionelt setup, som de ruller ud for første gang i år, og vi kan godt afsløre, at Granly Speedway Arena kommer til at se markant anderledes ud. Det gælder også på VIP-området, hvor vi omdanner hele vores ryttergård til en stor VIP-zone. Målet er at skabe en intim og autentisk stemning, hvor du kan føle kærligheden til speedway, mens du nyder en delikat menu ved pæne borde, forklarer Lars Guldager Dyhr, direktør i EMS Event under Esbjerg Motorsport, som er en af landets mest vindende klubber.

– Vi betegnes af DMU’s historiske udvalg som den ældste klub med speedway på programmet, og vi er stolte over, at vi kan præsentere så stort et løb i dansk speedways vugge, og vi håber da, at de danske tropper præsterer på deres vestjyske hjemmebane. Derfor vil vi også gerne skabe nogle rammer, der er unikke, og når Discovery kommer med deres fede rammer til en ryttergård, så havde vi muligheden for at bruge pladsen konstruktivt. Vores gæster kommer til at sidde lige der, hvor stjerner som Niels-Kristian Iversen, Tai Woffinden, Nicki Pedersen og mange andre holder til ligaløb, og det kan da et eller andet, lyder det med et smil fra Lars Guldager Dyhr, som håber, at Speedway of Nations i Esbjerg bliver en folkefest på alle plan.

– Den store fanzone udenfor stadion og alle de gode ting, som også kommer til at ske i byen, er noget som jeg håber, at både lokale og tilrejsende vil besøge flittigt, og imens vil vi herude på banen skabe noget, som du ikke ser andre steder. Det er lidt tanken, at vi hylder ånden i speedway, der er præget af et stort fællesskab på tværs af grænser, og som vi altid siger, vi vinder sammen.

Køb din VIP-billet til U21-finalen lige her:

Billetter til Speedway of Nations i ESBJERG, den 29.07.2022 19:00 | Billetlugen.dk

Køb din VIP-billet til VM-finalen lige her:

Billetter til Speedway of Nations i ESBJERG, den 30.07.2022 19:00 | Billetlugen.dk