Claus Rasmussen er ny salgskonsulent hos EMS Elite, der er selskabet bag Esbjerg Vikings. Dermed styrker de forsvarende sølvvindere også holdet udenfor banen.

Det er ikke kun i forhold til kørertruppen, at Esbjerg Vikings hele tiden er på jagt efter den næste store profil. Det arbejde foregår også udenfor banen, hvor den fortsatte udvikling er i fokus med en kontinuerlig udvikling af organisationen. Nyeste tilføjelse er salgskonsulent Claus Rasmussen, der både har et indgående kendskab til speedwaysporten og ikke mindst salgsarbejde, hvor mange kender ham fra herretøjsbutikken Mr. Bechsgaard i Varde. Her vil Claus Rasmussen fortsat være ansat, men sideløbende er han udset til at være manden, der skal hjælpe Esbjerg Vikings med at tage det næste skridt.

– Vi kigger hele tiden på, hvem der har de bedste kompetencer til at styrke os, og her er Claus Rasmussen et oplagt valg til at sikre fortsat kommerciel udvikling. Han besidder de rigtige menneskelige kvaliteter, så han vil være et sympatisk og vellidt ansigt på Esbjerg Vikings, og han har en uhyre stor kontaktflade, der vil komme os til gode. Vi har mærket en øget efterspørgsel, som giver et behov for flere hænder, og her er han den helt rigtige tilføjelse. Når vi igen kan tage imod vores mange sponsorer, vil vi fortsat gerne give dem store sportslige oplevelser sammen med et stærkt erhvervsnetværk, og det er vigtigt for os, at vi hele tiden formår at udvikle os. Her kommer Claus Rasmussen også til at byde ind med spændende nye tiltag, og så passer han bare godt ind i en organisation, hvor vi hele tiden går efter at spille hinanden gode, siger direktør for Esbjerg Vikings, Lars Guldager Dyhr, om den nye salgskonsulent, der både skal servicere nuværende og kommende samarbejdspartnere i tæt samarbejde med resten af organisationen.

– Jeg glæder mig til at kaste mig over opgaven, for der sker rigtigt meget spændende i og omkring Esbjerg Vikings, der har ambitiøse planer både på og udenfor banen. Jeg kender rigtigt mange af de gode mennesker, der er involveret i projektet, og da vi først begyndte at tale mere konkret sammen, var det helt oplagt at gå videre med et samarbejde. Der er bygget en ny og dygtig organisation op de senere år, som er klar til at tage tingene et skridt videre, og der er stor opbakning fra erhvervslivet i hele området. Det får jeg ansvar for at videreudvikle, og så mærker jeg en fantastisk opbakning til at gå videre med nye ideer. Jeg tror virkeligt, at der venter mange gode oplevelser på både sponsorer og tilskuere, når dørene igen åbnes på Granly Speedway Arena, og jeg tror på, at vi kan skabe nogle fede rammer for både sporten og kommerciel udvikling sammen, lyder det med et smil fra Claus Rasmussen, der sammen med Lars Guldager Dyhr og koordinator Mads Kølbæk får den primære kontakt til samarbejdspartnere.