Han var en stærk årsag til, at Esbjerg Vikings hentede sølvmedaljer sidste år, og nu forlænger landsholdsaktuelle Matias Nielsen samarbejdet, så han bliver i klubben de næste to år.

Han er efterhånden blevet ganske forvænt med podiepladser, for Matias Nielsen snuppede som bekendt både sølvmedaljer sammen med Esbjerg Vikings sidste sæson samt samme farve medalje til U21-DM og sammen med U21-landsholdet i VM-finalen. Derfor har der heller ikke været tvivl om, at Esbjerg Vikings gerne ville forlænge samarbejdet, der nu løber hen over sæsonerne 2021 og 2022.

– Matias Nielsen er et af de allermest spændende talenter herhjemme, og jeg er meget tilfreds med, at vi har mulighed for at forlænge samarbejdet yderligere. Han er med fremme, hvor det sker, og han har allerede høstet gode, internationale erfaringer. Vi kan også se, at Matias Nielsen bliver ved med at levere, selvom han får mere og mere ansvar på vores mandskab, og han lever altid op til de værdier, som vi sætter så højt her i klubben, siger holdleder Tom Paarup Madsen, der ser spændende perspektiver i Matias Nielsen og resten af det mandskab, som han har haft til rådighed de sidste sæsoner.

– Vi har haft mulighed for at tiltrække nogle store talenter, som har fået gode kår for fortsat udvikling, og i den sammenhæng er Matias Nielsen et godt eksempel. Vi tænker generelt langsigtet, fordi vi gerne selv vil skabe de kørere, der skal danne stammen på vores ligahold, og de kan se, at det kan lade sig gøre, når de kigger på Matias Nielsen. Han vokser kontinuerligt, og vi ser ham som en profil på vores ligahold i mange år fremadrettet, fastslår Tom Paarup Madsen om den talentfulde kører, som selv ser frem til endnu flere udfordringer.

– Jeg har efterhånden været hos Esbjerg Vikings i en del sæsoner, og det er bare det helt rigtige sted for mig. Der bliver arbejdet professionelt med tingene i et godt miljø, hvor der er fokus på, hvordan vi alle sammen bliver bedre. Vi står sammen, og der er altid hjælp at hente fra vores holdledere, men også de andre kørere og andre folk i klubben. Sammenholdet giver en masse, og så tror jeg også på, at vi kommer til at vinde en del sammen. Der er store ambitioner, som passer godt til mig, og så er det fedt, at der er en langsigtet plan med tingene, lyder det fra en glad Matias Nielsen, som er tiltænkt en stor rolle på Granly Speedway Arena de kommende år.