Luke Becker ligner et spændende bekendtskab på Granly Speedway Arena i 2019. Den unge amerikaner har netop vundet hjemlandets GP-kvalifikation, og han har store ambitioner.

Så sent som i weekenden viste Luke Becker, at han har potentiale, da det blev det til en sejr i den amerikanske del af kvalifikationen til Grand Prix, og dermed følger han op på de prøver af sit store talent, han tidligere har vist på USA’s landshold. Her har han blandt andet kørt sammen med legenden Greg Hancock, der også støtter den 19-årige kører fra Californien, som går under tilnavnet ”Lil Missile”.

– Det er en meget spændende ung kører, som vil frem i verden, og som vil arbejde hårdt for det. Ham vil vi gerne bruge noget krudt på at bygge op, og det passer godt ind på et hold, hvor vi har mange rutinerede kræfter. Luke Becker var med til VM for hold, hvor han sejrede i heats mod topkørere, og vi har set, at han har potentialet. Derfor har vi kæmpet for at få ham til Esbjerg Vikings, og det skader bestemt ikke, at han har en mand som Greg Hancock i kulissen til at rådgive ham. Det står for kvalitet i sig selv, og han ligner en mand, der skal til at kickstarte sin karriere i Europa, hvor han i år er på plads i flere lande. Vi vil have tålmodighed med ham, fordi vi tror på, at han kan forløse sit store talent, fastslår holdleder Tom Paarup Madsen, der får mulighed for at benytte Luke Becker som B-kører. Den unge amerikaner er klar til at gribe chancen, og han glæder sig til at indtage de danske baner.

– Det bliver et stort og travlt år for mig, og jeg ser frem til officielt at sætte gang i min karriere i den danske liga som kører for Esbjerg. Jeg vil gerne takke klubben og alle involverede for den mulighed, og jeg håber, at jeg kan give fansene noget spændende ræs, lyder det fra den unge amerikaner, som også kommer til Danmark af flere omgange for at træne forud for den kommende sæson. Her kan han kan se frem til at repræsentere Esbjerg Vikings sammen med et stærkt hold bestående af indtil videre Niels-Kristian Iversen, Bjarne Pedersen, Kenneth Kruse Hansen og Matias Nielsen. Truppen forventes yderligt forstærket i den kommende tid.