I anledning af at Esbjerg Motorsport kan fejre klubbens 90 års fødselsdag bliver der udpeget et ambassadørkorps. Første ambassadør er speedwaylegenden Erik Gundersen.

Esbjerg Motorsport har en stolt historie, der rækker 90 år tilbage, og det skarpe hjørne skal naturligvis markeres. Det sker blandt andet ved udnævnelsen af et ambassadørkorps af personer, som har særlig tilknytning til både klubben og eliteholdet Esbjerg Vikings. Første ambassadør er ingen ringere end legendariske Erik Gundersen, som ikke behøver nogen særlig præsentation, og den mangedobbelte verdensmester og medlem af Esbjerg Kommunes Hall of Fame er naturligvis selvskreven.

– Esbjerg Motorsport er en fantastisk klub med mange mennesker, der brænder for sporten, og jeg elsker at komme i klubben. Der er stolte traditioner for speedway i Esbjerg, og der bliver fortsat arbejdet for at skabe nye store talenter. Der sker meget i klubben, som er på vej tilbage efter et par svære år, og jeg har med stolthed takket ja til at være ambassadør, siger Erik Gundersen.