Når speedwayåret indledes med kvalifikation til Grand Prix og EM-serien på Granly Speedway Arena, vil kaptajnen fra Esbjerg Vikings gå benhårdt efter en billet til EM-serien.

Han førte an, da Esbjerg Vikings i sidste sæson vendte tilbage til toppen af dansk speedway med sølvmedaljer, og selvom holdkaptajn Bjarne Pedersen har offentliggjort, at han går ind i sin sidste sæson, så har han stadigt store ambitioner.

– Jeg går efter en plads i EM-serien, for det vil passe fornemt ind i min sidste sæson. Først kræver det selvfølgelig, at jeg går hele vejen gennem kvalifikationen, og derefter er der så fire EM-afdelinger, men jeg tror på det, selvom der bliver kamp om de danske billetter, fastslår Bjarne Pedersen, der ser frem til at starte det hele på hjemmebane.

– Det er da en stor fordel for mig, at vi kører første runde af kvalifikationen på Granly Speedway Arena, som jeg kender så godt. Det kan jeg forhåbentligt udnytte, så jeg kan komme videre og i sidste ende snuppe en af billetterne. Det bliver fedt at starte sæsonen i Danmark i egen hule, og så tørster vi alle sammen efter at komme ud at køre igen.