Kaptajnen leder vikingerne i sæsonens sidste togt i grundserien, og han glæder sig til at være en del af en match, hvor der er meget på spil. Selv en rutineret ræv som Bjarne Pedersen kan få sommerfugle i maven.

Der er lagt op til et brag, når Esbjerg Vikings tager imod Holsted Tigers hjemme på Granly Speedway Arena, og det summer af forventning i hele klubben. Det gælder også hos den rutinerede kaptajn Bjarne Pedersen, som gennem hele sæsonen har været et solidt kort for holdleder Tom Paarup Madsen.

– Det er det, jeg kom til Esbjerg for. Jeg glæder mig til at køre sådan en match på hjemmebane, og jeg har da lidt sommerfugle i maven, selvom jeg normalt ikke har det. Det er ikke, fordi jeg frygter dem, for vi har leveret fire perfekte opgør på hjemmebane, men det er ren og skær forventning, fordi det er en fornøjelse at køre på banen hver gang. Jeg er kommet til en klub, hvor tingene spiller, og det er lige fra VIP-område til banen, og der er ikke mange klubber, der kan levere på den måde hver gang, siger Bjarne Pedersen, som går efter at snuppe endnu en sejr på hjemmebane.

– Hvis vi vinder, så har vi stadig andenpladsen, og så må vi se, om det rækker, men jeg er sikker på, at det bliver godt speedway, fordi vi har perfekte rammer, og så møder vi det andet tophold. Det er da rent win-win, og jeg tror på, at vi kan give tilskuerne perfekt speedway. Det lyder til, at der kommer mange, så det kan man kun glæde sig til.

Du kan købe billetter til matchen her:

https://www.ticketmaster.dk/event/metal-speedway-league-esbjerg-vikings-holsted-tigers-billetter/461331