Den syvdobbelte danske mester Niels-Kristian Iversen er også i den kommende sæson at finde på Granly Speedway Arena. Her skal han være med til opfylde ambitionen om en plads i top tre.

Da Niels-Kristian Iversen hjemførte sit syvende, danske mesterskab i streg, skete det på Granly Speedway Arena, og det var egentlig kun meget passende, at den milepæl blev passeret på banen, hvor han til daglig har hjemmebane med Esbjerg Vikings. Den danske landsholdskører skal i den kommende sæson igen prøve kræfter med Grand Prix-serien, hvor han så sent som i weekenden snuppede en plads i semifinalen, og nu er endnu en brik faldet på plads i forhold til 2019. Niels-Kristian Iversen fortsætter således hos Esbjerg Vikings.

– Det ser vanvittigt spændende ud med de ting, som er i gang i klubben, og det ser lovende ud både sportsligt og organisatorisk. Jeg har efterhånden været en del i Esbjerg Vikings, og det er bare den klub, hvor jeg føler, at jeg hører til. Det er min klub, og jeg føler mig godt tilpas på Granly Speedway Arena. Selvfølgelig har det ikke været så sjovt med resultaterne i år, men jeg kan se, at der er kommet andre boller på suppen, og der bliver virkeligt arbejdet professionelt med tingene. Det glæder jeg mig til fortsat at være en del af, og så er det bare et specielt sted at køre, når man som mig er fra Esbjerg, fastslår Niels-Kristian Iversen, som kender den nye holdleder Tom Paarup Madsen ganske godt. Da en ung Niels-Kristian Iversen begav sig mod England for at prøve kræfter med en udenlandsk liga, boede han således hos sin kommende holdleder, og Tom Paarup Madsen ser frem til det kommende samarbejde.

– Jeg er meget tilfreds med, at det er lykkedes os at holde fast i Niels-Kristian Iversen, som altid er eftertragtet af mange klubber. Han hører et eller andet sted til her på Granly Speedway Arena, og det er næsten umuligt at sige Esbjerg Motorsport uden at nævne ham. Han er et forbillede for vores unge kørere på og udenfor banen, og han er en fornem ambassadør for både klubben og sporten. Niels-Kristian Iversen tilhører den absolutte top af dansk speedway, og derfor er det kun naturligt, at vi gerne vil holde fast i ham, for det er også der, vi gerne vil vær