Nyheder

En sand EMS legende fik sin hyldest.

Hos Esbjerg Motor Sport mener vi at vi skal huske at hylde vores helte, mens de stadig kan være en del af det. Derfor har en af de markante skikkelser nu fået sin helt egen ”plads” på Granly Speedway Arena.

Jørgen Holm også kaldet “Radio Holm”, har om nogen Vikingeblod i årene, tilbage i de glade 70ére og 80ere, arrangerede Jørgen langbane speedway på Korskrobanen med 1000vis af tilskuere og stadig den dag i dag, er han en aktiv del af arbejdet i EMSelite´s bestyrelse, samt at svinge en pensel på anlægget, hvis det er det der er brug for.
Herudover er Jørgen gennem et af sine mange firmaer, Jørgen Holm Ejendomme, Esbjerg – Fanø, stolt sponsor af både Esbjerg Vikings og flere Esbjerg kører, både unge og gamle.
Man kan altid finde Jørgen ved sit bord på balkonen, når Esbjerg Vikings kører, ofte i sin næsten berømte, gule jakke.

I forbindelse med kører præsentationen til matchen mellem Esbjerg Vikings og SES, blev Jørgen overrasket på banen, hvor han udover en buket blomster fik løftet sløret for navnet på tribunen, nemlig ”Jørgen Holm Tribunen” hvor vores publikum kan nyde speedway sporten som Jørgen altid selv har gjort.

Tusinde TAK for indsatsen, indtil videre Jørgen, og vi glæder os til mange flere år sammen med dig og EMS. Selvom det er ved at være slut med bestyrelsesarbejdet i EMSelite, er vi sikre på at du stadig vil komme med input og gode ideer til udvikling af Esbjerg Motor Sport og Granly Speedway Arena.