Bliv partner

Vores mission

Speedwaysporten giver dig en enestående mulighed for at profilere din virksomhed i forbindelse med en spænende og aktiv sport. Speedwaysporten er en rigtig publikumssport, som er inde i en kraftig vækst med stigende mediedækning i både dagspressen og på streamingen. Det samme kan uden overdrivelse siges om Esbjerg Motorsport Elite, der med Esbjerg Viking danner ramme om en lang række Liga Speedwayløb på Granly Speedway Arena.

I de sidste 6 år har Esbjerg Vikings været med i de 5 superfinale og det er blevet til medaljer i de 4 af finalerne. Vi udvikler os hele tiden og har de senest år bevæget os ud i nye sammenhæng, også i takt med partneres ønsker.

Vores vision

Esbjerg Vikings skal hvert år køre med om medaljer! Værdien af en partneraftale med Esbjerg Motorsport elite skal overstige det investerede og give samarbejdspartneren det bedst mulige udbytte.

Fordele & muligheder

med et partnerskab i Esbjerg Motorsport Elite

Er du klar til at forfølge mulighederne som partner hos Esbjerg Motorsport Elite? Lad os få en snak om jeres ønsker og behov, vi står gerne til rådighed!

For yderligere information kontakt:

Mads Kølbæk: 60 24 15 20
Behrend Behrendsen: 40 18 40 77
eller skriv på mail til elite@esbjergmotorsport.com