Bag om Jonas Jeppesen

Jonas Jeppesen

Stadig et ungt talent som giver så meget underholdning på banerne. Han giver aldrig op, også er han super god til at få de helt unge køre med på holdet, når det kommer til opbakning i ryttergården. En af de kører vi har store forventninger til, her i 2024.

Jonas ”Jordbær” Jeppesen har efter en rigtig god sæson 2023, forlænget hans kontrakt med Esbjerg Vikings, så den nu løber i både 2024 og 2025. ”Jonas har været en af de vigtigste kører på holdet i sæson 2023. Hvor han vandt nogle rigtig vigtige point hvor der var masser af pres på ham.

Han er blevet ”Mr. Entertainer” på Granly Speedway Arena, hvor han ofte er kommet bagfra og præsteret flotte overhalinger. Men i 2023 har han bygget rigtig meget på, med hensyn til udebaneløb, hvor han virkelig var den afgørende kører, i sejrene på udebane i Holsted, Grindsted og Slangerup. Hvis han forsætter fra hvor han slap i 2023, kan han blive en top køre i dansk speedway i 2024. Hvilket er en af årsagerne til at vi har lavet en 2-årig kontrakt, der giver mere ro for klubben og for Jonas.
Jeg er rigtig glad for at vi kan holde den samme danske stamme i 2024, som var med til at sikre os guldet i 2023, og den er jo på plads nu, hvor Jonas også er klar.”

Med Jonas på plads til en ny sæson på Granly Speedway Arena, er guldholdet fra 2023 sæsonen nu næsten på plads for at forsvare mesterskabet. Jonas der kom til Esbjerg lidt inde i sæsonen 2019, og var i den sæson med til sikre Vikingerne sølvmedaljer, er lige som hans holdleder stolt af præstationen i sæson 2023 samt den nye.

Informationer

Alder:
25 år

Nickname:

Jordbær

Antal sæsoner:

4 sæsoner

Stilling:

1,127