Nyheder

Fire Esbjerg kører klar til årets U21 DM finale på Granly Speedway Arena.

Mandag aften blev der kørt kvalifikation til U21 DM i Holstebro. Her gik hele 4 kører fra Esbjerg Motor Sport videre til finalen, efter et løb der bød på flere omkørsler inden det hele var afgjort.

Niklas Holm Jakobsen lavede 13 point og blev nr. 2 efter en sejr i omkørsel med Fjeldsteds Rasmus Pedersen.

Andreas Olsen lavede 11 point og sluttede som nr. 4.

Nicklas Aagaard lavede 8 point og blev nr. 8.

Sidste mand der gik videre var Chris Wænnerstrøm, der vandt omkørslen om den sidste plads i finalen over Emil Eis fra Vojens.

Vi glæder os til at følge de 4 unge vikinger i jagten på U21 DM titlen, den forsvarende mester er også fra Esbjerg Vikings, nemlig Emil Breum, der dog grundet hans alder ikke kan forsvare titlen i år.

Du kan allerede nu sikre dig billet til U21 DM finalen som køres på Granly Speedway Arena fredag d 23/8-24 kl. 18.30 på billetlugen for kun 60.-  På nedenstående link.

Billetter til Speedway i ESBJERG N, den 23.08.2024 18:30 | Billetlugen.dk