Nyheder

Endnu et talent fra egne rækker

Endnu et talent fra egne rækker laver kontrakt med Esbjerg Vikings.

Andreas Olsen har kørt speedway og været medlem af EMS siden han var 6år, og til år 2024 har han nu skrevet sin første kontrakt i SpeedwayLigaen, og det er selvfølgelig også i Esbjerg. Andreas skal dermed kæmpe med om u21 pladsen på holdet, hvor der bliver hård konkurrence, han skal ligeledes kører for EMS´ 1. divisionshold.

”Vi har til sæson 2024, lavet aftaler med flere u21 kører, for at skærpe konkurrencen, og her er det helt naturligt at vi kigger mod vores egne kører, hvor vi heldigvis har en masse talent. Andreas har kun kørt en enkelt sæson på 500cc, men han har en utroligt rolig stil og sidder godt på en speedwaycykel. Han skal arbejde rigtig meget med hans starter, for det er klart hans svage punkt, men det er en af de ting, vi som klub vil gøre hvad vi kan for at hjælpe ham med at blive bedre til. Jeg ser frem til at følge Andreas’ udvikling i den kommende sæson.” – Tom Paarup Madsen

Andreas har som sagt altid været medlem af EMS, og har derfor både kørt, PW50, 85cc og 250cc inden han i 2023 rykkede på 500cc, hvor han både har kørt for klubbens første og anden divisionshold. Samtidig har han kørt for polske Gorzow i U24 ligaen, og var med til at vinde denne sammen med Gorzow i 2023.

Vi glæder os til at arbejde sammen med Andreas og bygge på hans forsatte udvikling.