For Tai Woffinden er aftalen med Esbjerg Vikings muligheden for at sætte sit aftryk på en ny liga, og han ser frem til at prøve kræfter med både den nye vestjyske hjemmebane og SpeedwayLigaen.

Vikingerne har sikret sig et af sportens helt store navne i skikkelse af Tai Woffinden, og den tredobbelte, individuelle verdensmester satser på, at han kan sætte samme markante aftryk, som han har gjort i ligaerne i Polen, Sverige og England gennem årene.

– Jeg ser frem til at køre i den danske liga, for det er en liga, jeg altid har ønsket at køre i, men det har aldrig været muligt før med mit øvrige program. Klubben har store planer, og jeg ser frem til at arbejde med gutterne på holdet, og så må vi se, hvad vi kan gøre, lyder det med et smil fra Tai Woffinden, der glæder sig til at indtage dansk speedways vugge i Esbjerg.

– Banen ser rigtigt god ud, og der er meget spændende talent på holdet. Det er vigtigt for mig, for jeg elsker at arbejde sammen med unge gutter, der vil lære mere. Esbjerg Vikings vil rykke sig i fremtiden som værter for Speedway of Nations denne sommer, og jeg ser meget frem til at have min nye hjemmebane på Granly Speedway Arena, fastslår Tai Woffinden.

Foto: Mateusz Wojcik