Både Emil Breum og Esben Hjerrild er på holdet, der skal sikre dansk succes til U19 EM for par.

To ud af de tre kørere, der i den kommende weekend skal repræsentere Danmark ved U19 EM for par i Tyskland, er fra Esbjerg Vikings, og landstræner Hans Nielsen har rosende ord med til de to stortalenter, Emil Breum og Esben Hjerrild.

– De har begge gjort det rigtigt godt, og de har begge vist en del til de træningssamlinger, vi har haft mulighed for at gennemføre, mens der blandt andet ikke har været så mange løb. De har kørt en del heat mod de andre, der har været med, og her har de gebærdet sig rigtigt fint.  Esben Hjerrild gjorde også en god figur til U19 EM individuelt, hvor han blev nummer fire, og det er dejligt at se nogle unge gutter, der på vej frem, siger Hans Nielsen, tror på mulighederne i et ellers ganske stærkt felt.

– Som til U21 EM, så er der selvfølgelig nogle stærke polakker, men Letland har også vist, at de godt kan være med. Tyskerne har også et par gutter, der godt kan være med, og det samme gælder England, men jeg tror stadig på, at vi har en god chance, slutter Hans Nielsen, inden det går løs i Güstrow.