Den sidste del af sæsonen kickstartes med et opgør mod Grindsted hjemme på Granly Speedway Arena, hvor Esbjerg Vikings vil fortsætte den gode stime.

Esbjerg Vikings har været ualmindeligt svære at bide skeer med på hjemmebane i år, hvor udebaneholdene er blevet sendt hjem uden point hver gang, og den stime skal meget gerne fortsætte mod Grindsted. Derfor er meldingen fra holdleder Tom Paarup Madsen klar inden lokalopgøret, som også markerer åbningen på anden halvdel af sæsonen.

– Vi skal fortsætte med at hente sejre på Granly Speedway Arena, som har været en stærk hjemmebane i år, og det kræver, at gutterne bliver ved med at levere. Der er ikke plads til at slække på koncentrationen, og det skal vi være klar over fra første heat. Vi ved, at vi kan komme på en andenplads med en sejr, men den kommer ikke af sig selv, og derfor skal vi ud og kæmpe så det sprøjter, ligesom vi plejer, lyder det fra Tom Paarup Madsen, der kun har ændret på den nederste plads på holdet, hvor Jannik Sørensen denne gang er med.

Esbjerg Vikings – Grindsted den 31. juli på Granly Speedway Arena klokken 18.30

Truppen for Esbjerg Vikings:

Niels-Kristian Iversen
Bjarne Pedersen
Jonas Jeppesen
Luke Becker
Jannik Sørensen