Der er skiftet ud på holdet, når Esbjerg Vikings tager imod Fjelsted. Niels-Kristian Iversen er tilbage på holdet, hvor der også er blevet plads til en ny mand.

For holdleder Tom Paarup Madsen er der kun en ting, der tæller, når Esbjerg Vikings møder Fjelsted på hjemmebane, og det er en sejr på hjemmebane.

– Det ligner en spændende match mod en modstander, der godt kunne ligne et hold, der er lige på vippen til at komme med i finalen. Vi vil selvfølgelig også være med, når det skal afgøres, så det er en seriøs konkurrent, som vi gerne vil skabe noget afstand til, fastslår Tom Paarup Madsen, som har skruet på et par taktiske håndtag.

– Vi har skiftet ud på et par pladser, fordi vi syntes, at vi har manglet lidt i et par matcher, så det prøver vi at finde frem. Niels-Kristian Iversen er tilbage på holdet, og han plejer at være stærk på hjemmebane, og så har vi hentet Claus Vissing, som vi glæder os til at sige velkommen til. Han har vist gode takter i 1. Division, og han tilfører lidt mere rutine, som vi nok har manglet på den del af holdet.

Esbjerg Vikings – Team Fjelsted på Granly Speedway Arena onsdag den 1. juni klokken 18.30.

Truppen:

Matias Nielsen
Jonas Jeppesen (vicekaptajn)
Niels-Kristian Iversen (kaptajn)
Emil Breum
Claus Vissing

Holdleder: Tom Paarup Madsen

 

Køb billet til matchen lige her:

Billetter til SpeedwayLigaen i ESBJERG, den 01.06.2022 18:30 | Billetlugen.dk