Der var ingen nåde, da Esbjerg Vikings slog Grindsted med hele 53-31. Matias Nielsen glimrende med maksimumpoint, ligesom Jonas Jeppesen også hamrede point ind.

Det startede med et par helt jævnbyrdige heats, men derefter så vikingerne sig aldrig tilbage på en dag, hvor de ikke bare sikrede sig sejren, men også tog et komfortabelt bonuspoint. Der var således aldrig rigtigt tvivl om resultatet, og særligt holdets to B-kørere var flyvende.

– Vi er svære at have med at gøre, når Matias Nielsen og Jonas Jeppesen er i det humør. Tai Woffinden slutter også rigtigt stærkt af, og han ligner en, der har fundet den danske melodi nu, men der er også ros til de to unge. Esben Hjerrild må kæmpe lidt for det for tiden, men han klør på, og Emil Breum tager flot udfordringen op. Det er en stærk holdindsats, og der er en fantastisk ånd mellem drengene. Der kommer mange gode kommentarer med dem, og det er bare en god gruppe, vi har samlet, lød det fra holdleder Tom Paarup Madsen, der kan se sit mandskab holde fast i SpeedwayLigaens andenplads.

– Det glæder vi os over, men vi er også klar over, at det er en uhyggelig tæt række, og i næste uge har vi en svær opgave i Holsted. De havde desværre et par gutter, der blev hårdt ramt af styrt i deres match, så vi ønsker dem god bedring, og jeg er sikker på, at de alligevel finder et stærkt mandskab frem af posen til næste uge, hvis de må undvære dem. Vi holder fokus på os selv, og nu kigger vi på, hvem der bedst kan løse den næste opgave, som er mod det andet tophold.

Esbjerg Vikings – Grindsted Speedway 53-31

Point for Esbjerg Vikings:

Tai Woffinden       11+1
Matias Nielsen      17+1
Jonas Jeppesen    14+1
Emil Breum            9+3
Esben Hjerrild        2+1

Holdleder: Tom Paarup Madsen

Lars Hansen fra matchsponsor Toyota Louis Lund overrakte sponsorpræmier til det vindende hold.

Tilskuere: 1.203