Esbjerg Vikings var i formidabelt speedwayhumør fra start hjemme mod Fjelsted, hvor vikingerne startede med seks heatsejre i træk. Dermed blev en komfortabel sejr på 49-35 grundlagt.

Det stod hurtigt klart, at vikingerne ikke havde tænkt sig at give ret meget ved dørene, da Fjelsted kom på besøg, og det var først halvvejs i matchen, at gæsterne snuppede den første heatsejr. Derfor var holdleder Tom Paarup Madsen også jævnt godt tilfreds efter opgøret.

– Vi gik selvfølgelig efter sejren, og vi ville også godt have et godt udgangspunkt til returopgøret i næste uge, og den mission lykkedes vi helt sikkert med. Det var en stærk holdindsats, hvor drengene alle gav et nap med, og selvom vi har nogle, der plejer at levere endnu flere point, så hænger det hele godt sammen. Det vil du rigtigt gerne se som holdleder, konstaterede Tom Paarup Madsen, der kunne notere sig en rigtig god debut for Claus Vissing.

– Han kommer ind og leverer, som vi håbede på, og det giver os helt sikkert noget. Det var helt sikkert godkendt, og når du kigger på resultatet, så kan vi ikke bede om ret meget mere. Der må ikke komme tvivl om bonuspointet nu, og så skal vi da gå efter flere point, når vi skal til Fyn i næste uge.

Esbjerg Vikings – Team Fjelsted 49-35

Point for Esbjerg Vikings:

Matias Nielsen               9+2
Jonas Jeppesen              12
Niels-Kristian Iversen   12+1
Emil Breum                     11+2
Claus Vissing                   5+2

Tilskuere: 843

Foto: Esbjerg Vikings sammen med Centex Grid Boys, der denne aften var fra Esbjerg Hurricanes U16-hold, der vandt sølv til det seneste DM.