Esbjerg Vikings måtte se gæsterne fra Sønderjylland Elite Speedway løbe med sejren på Granly Speedway Arena, og holdleder Tom Paarup Madsen varsler ændringer på holdet.

Det startede egentligt ganske fornuftigt med en heatsejr til tilbagevendte Niels-Kristian Iversen, men derefter overtog de sønderjyske gæster scenen i en match, der endte med en sejr på 35-52 til det gæstende hold. Mens vikingernes A-kører kæmpede forbilledligt efter overstået skade, var der igen et par kørere, som ikke ramte deres niveau, og holdleder Tom Paarup Madsen er da også klar til at ryste posen inden næste match.

– Det var ikke godt nok i dag, og vi kommer til at kigge grundigt på vores trup. Vores tre danske kørere er i dag, hvor de skal være, men vi må også være ærlige og sige, at vores to australiere i de to første matcher ikke har leveret på det niveau, som vi havde håbet på. De er dygtige kørere, det ved vi, men det er også bare at kigge på tallene, og de taler deres tydelige sprog. Vi var oppe mod en stærk modstander, hvor Nicolai Klindt blandt andet sætter banerekord, men vi skal stadig være meget tættere på dem, siger Tom Paarup Madsen, som selvfølgelig er ærgerlig over den hårde start på sæsonen, men han holder stadig fokus på slutresultatet.

– Vi indledte på samme måde i 2019, og vi havde da håbet på mere, men nu skal vi igen vise, at vi tør fast holde fast i de gode ting, og så skal vi have justeret de ting, der ikke virker. Vi er to matcher inde i sæsonen, men der venter også en svær match i næste uge mod Grindsted, der er startet godt. Derfor er det bare at klemme ballerne sammen og rejse sig, for du er aldrig bedre end dit sidste løb og omvendt, så kommer der altid hurtigt en ny chance for at vise, at du har mere i dig.

Esbjerg Vikings – Sønderjylland Elite Speedway 35 – 52

Point for Vikingerne:

Niels-Kristian Iversen  14
Bjarne Pedersen            10+2
Sam Masters                    3+1
Jye Etheridge                   1
Matias Nielsen                7