Der var dømt topbrag, da Esbjerg Vikings gæstede Holsted Tigers, og hjemmeholdet viste sig en tand for stærke, selvom Tom Paarup Madsens tropper ellers prøvede at lancere et større comeback.

Efter en nogenlunde jævnbyrdig indledning på opgøret mellem de to førende hold i SpeedwayLigaen, trak Holsted Tigers fra, og det lignede en overgang en storsejr til hjemmeholdet. Esbjerg Vikings prøvede dog til sidste og kom væsentligt tættere på, men matchen endte 44-40 til værterne.

– Vi er skuffede her efter matchen, for vi troede på, at vi havde en god chancen i dag, men vi må også give kredit til Holsted, som gennem sæsonen har vist, at de bare er svære at slå. Vi mangler lidt forskellige steder på holdet, og jeg kommer til at ruske lidt op på holdet, men jeg er nødt til at rose mine to B-kørere. Matias Nielsen og Jonas Jeppesen er stærke i dag, og sidstnævnte imponerede lige lidt ekstra i dag, lød det efterfølgende fra Tom Paarup Madsen, der stadig kan se sit mandskab i den bedste halvdel af tabellen.

Holsted Tigers – Esbjerg Vikings 44-40

Point for Esbjerg Vikings:

Matias Nielsen   12+1
Tai Woffinden    12+1
Jonas Jeppesen  15+2
Emil Breum        1
Esben Hjerrild   0