Der var sæsonrekord med mere end 2.000 tilskuere på Granly Speedway Arena, men Esbjerg Vikings måtte for første gang i sæsonen gå fra banen uden en sejr på hjemmebane, da Holsted sejrede med 39-46.

Det startede ellers ganske lovende, da Esbjerg Vikings kom brølende i første heat med en 5-1’er, men derefter fandt vikingerne aldrig fodfæstet i en match, hvor gæsterne var stærke, og hvor hjemmeholdets kørere aldrig helt ramte niveauet. Holsted viste sig som et værdigt tophold, og Tom Paarup Madsen var også ganske afklaret på dagen.

– Vi må indrømme, at vi er oppe mod et bedre hold på dagen, og så rammer vi ikke helt, hvor vi skal være. Så får man ikke noget mod et hold, der er inde i en stime, men det skal vi lære af. Vi kan stadig se tilbage på en grundserie, hvor vi har vist vores hjemmepublikum en masse, og det var fedt at se så mange tilskuere på Granly Speedway Arena. Nu har vi haft en uge, hvor kørerne har været lidt under ekstra pres med et par meget svære modstandere, og det skal vi tage med, når vi skal ud i de afgørende matcher i den sidste del af sæsonen, lyder det fra Tom Paarup Madsen, der nu må afvente resultatet af fredagens match mellem Region Varde og Slangerup, før den kommende modstander er på plads.

Esbjerg Vikings – Holsted Tigers 39-46

Points for Esbjerg Vikings:

Niels-Kristian Iversen 17
Jonas Jeppesen              8+1
Bjarne Pedersen           10
Luke Becker                    1
Matias Nielsen              3+1
Jonas Knudsen              0

Holdleder: Tom Paarup Madsen

Tilskuere: 2.094