Det gælder en plads i finalen, når Esbjerg Vikings tager imod Grindsted Speedway Klub hjemme på Granly Speedway Arena, og holdleder Tom Paarup Madsen går efter et godt udgangspunkt inden returopgøret.

De vestjyske speedwayfans kan godt begynde at glæde sig til årets sidste brag på Granly Speedway Arena, hvis det står til holdleder Tom Paarup Madsen. Dobbeltopgøret mod Grindsted er vind eller forsvind om en plads i finalen, og derfor gælder det om at fortsætte den flotte statistik på hjemmebane, hvor det kun er blevet til en enkelt nederlag og ellers lutter sejre.

– Vi vil godt fra land, og derfor har vi valgt at starte på vores stærke hjemmebane. Nu skal vi ud og fyre den af, så vi har et godt udgangspunkt, og jeg tror selvfølgelig på ,at vi kan sikre os en plads i finalen. Grindsted er et godt hold, men drengene har vist flaget i den her sæson, og nu handler det om at gøre arbejdet færdigt. Det er sådan en match, vi glæder os til, for det er det, som gør speedway sjovt, og jeg tror på, det kan blive rigtigt sjovt at være tilskuer også, fastslår Tom Paarup Madsen, der noterede sig en god weekend for flere af holdets kørere, hvor Jonas Jeppesen vandt U21 DM foran Matias Nielsen, men Niels-Kristian Iversen kvalificerede sig til næste års Grand Prix-serie.

Esbjerg Vikings  – Grindsted Speedway Klub onsdag den 28. august klokken 18.30 på Granly Speedway Arena.

Truppen for Esbjerg Vikings:

Niels-Kristian Iversen
Jonas Jeppesen
Bjarne Pedersen
Luke Becker
Matias Nielsen
Jonas Knudsen

Holdleder: Tom Paarup Madsen