Esbjerg Vikings leverede en stærk holdindsats, da de på udebane satte hornene i Region Varde Elitesport med en sejr på 39-45 i Slaget om Vestkysten.

I det første af sæsonens to navnkundige lokalopgør kaldet Slaget om Vestkysten, var det Esbjerg Vikings, der var taget på plyndringstogt. Med stor kampgejst huggede Tom Paarup Madsens udvalgte til fra start, og selvom hjemmeholdet bed fra sig, så blev det undervejs tydeligt, at vikingerne som enhed var stærkest.

– Det er fedt at se, når alle kæmper på den måde, for det letter arbejdet for makkeren på banen, selvom du måske ikke lige selv henter pointet. Det var en rigtig god holdindsats, og vi vidste, at det var nødvendigt for at levere et godt resultat herude. Det er ikke nemt at tage til Outrup og vinde, så det er rigtigt gode point til samling, fastslog Tom Paarup Madsen, der havde Gregorz Zengota med for første gang i sæsonen.

– Han fik en rigtig god sæsondebut, og det viser noget om bredden i truppen. Vi kan kun være tilfredse med den indsats, og så skal der også lyde lidt ros til unge Emil Breum, der tog sin fine hjemmebaneform med på udebane. Sådan en dag ser tingene ret fornuftige ud, og nu skal vi sørge for at få lukket godt af inden sommerpausen, hvor den står på en fantastisk event med Speedway of Nations på Granly Speedway Arena.

Region Varde Elitesport – Esbjerg Vikings 39-45

Point for vikingerne:

Niels-Kristian Iversen 8+1
Jonas Jeppesen            8
Gregorz Zengota          14+1
Emil Breum                  11+2
Claus Vissing               4+1